Candyball kuglering

Lagerstatus: På lager

36,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lille enkel fræk ring, der findes med seks forskellige candyball stribede akrylkugler. Lige fra det søde lyserøde, grønne funky og anderledes lilla,  til det neutrale hvid. Er du til det mørke sorte eller drømmende blå, har vi også det.. Dette smykke er idel til øre, næse og øjenbrynspiercing, men kan også bruges til andre piercinger. De lukkes let ved at kuglen trykkes på plads og er lette at rengøre.

Bemærk at der er forskel på størrelserne:

Den lille ring:

  • Diameter: 10 mm.
  • Trådtykkelse: 1,2 mm.
  • Kuglestørrelse: 4 mm.

Den store ring:

  • Diameter: 13,5 mm.
  • Trådtykkelse: 1,6 mm.
  • Kuglestørrelse: 5 mm.
Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Candyball kuglering
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder