Endeløs piercingring i flere farver

Lagerstatus: På lager

36,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en endeløs piercingring, som du kender den, hvor du selv vælger farven og størrelserne på ringen. Du kan vælge mellem ringdiamtre fra 6 - 13 mm. og trådtykkelsen 1,2 mm. eller 1,6 mm.

Med disse kombinationer er denne ring brugbar til næsten alle typer piercinger. Herunder:

Denne endeløse piercingring er lavet i massiv kirurgisk stål og belagt med titanium (på nær den blanke model, som er ren kirurgisk stål).
At der ikke er kugle på piercingsmykket, gør det lidt mindre at se på, men stadig vækker det opsigt da farver altid giver det ekstra lille pift.

Ringen åbnes og lukkes ved hjælp af den lille aftagelig bar, som er en del af ringen. Det kan ved de helt små størrelser være en anelse svært at åbne og lukke den, men så snart man har prøvet det et par gange, er det ikke noget problem. Man kan evt. presse ringen ned over en kuglepen, for at udvide ringen en smule, så baren let falder ud. Pas dog på ikke at udvide så meget at baren ikke kan sidde fast.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Endeløs piercingring i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Customer Product Images

Kundebilleder