Feminin labret i PTFE med flotte sten

Lagerstatus: På lager

47,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne labret er lavet i PTFE og er løsningen for dig der lider af nikkelallergi. 

Materialet af denne type piercingsmykke gør den meget feminin at se på, udover de små farvede diamantformede sten, som fås i disse farver:

  • Klar
  • Blå
  • Lyseblå
  • Lyserød
  • Hot pink
  • Grøn
  • Turkis
  • Lilla
  • Sort

Da denne labret er gennemsigtig er den derudover til dig der ikke ønsker noget prangende, men godt vil være mere neutral. 

Dette materiale er meget mere skånsomt mod tænder og tandkød, og er uden tvivl fremtidens foretrukne piercingsmykke. 

Det rigtig smarte ved denne labret er, at den kan klippes kortere, og den lille stav med sten i, nemt og hurtigt kan skiftes ud, er humøret til en anden farve.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Der er nul og niks nikkel i bioplast, som dette smykke er lavet af. Bioplast er 100% sikkert at bruge i en piercing og er bl.a. kendt for at være godt for tænderne.
Kuglestørrelse 2.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Feminin labret i PTFE med flotte sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder