Guldbelagt navlepiercing med stenbesat firkant

Lagerstatus: På lager

112,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Skal det være smukt, tidløst og elegant, alt sammen på samme tid? Så tag et ekstra kig på denne vanvittig smukke navlepiercing, hvor der virkelig ikke er sparet på noget, i det overdådige design.

Smykket her er først og fremmest beklædt med en all-over guldbelægning, som sikrer designet, et skønt præg af lækker elegance. I stedet for en almindelig bundkugle, er denne navlepiercing så blevet udstyret med en super flot firkant, der står på spidsen. Inde i firkanten ser du et helt overflødighedshorn af smukke sten. Der er en dejlig blanding af klare sten, samt nogle helt specielle sten af typen, aurora borealis. Det som gør disse sten så specielle, er at de reflekterer alle regnbuens farver, når lyset brydes i deres overflade.

Her er der virkelig tale om et smykke ud over det sædvanlige, og det passer perfelt til enhver kvalitetsbevist pige, med respekt for sin navle, og de smykker hun sætter i den.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallängd 27 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Guldbelagt navlepiercing med stenbesat firkant
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder