Handelsbetingelser

Fragt & Levering

Sweet-Piercing.dk har som hovedmål altid at tilbyde dig den billigste fragt på piercingsmykker.

Det betyder at du fra Sweet-Piercing.dk får din pakke leveret for kun 8,99 kr. inkl alle gebyrer etc.

Alle bestillinger modtaget inden kl. 14.00 bliver sendt samme dag med Post Danmarks B-levering, som tager op 5 hverdage. Men normalt har du din pakke inden for 2 dage.

Vi sender anonymt. Dvs. at du ikke skal være bange for nysgerrige forældre, naboer eller postbude kan gennemskue hvad der er i din pakke. Som afsender skriver vi nemlig altid kun:

SP
Schäferweg 2
24941 Flensburg
Germany

Håndtering af personoplysninger

Når du laver en bestilling her på Sweet-Piercing.dk skal vi bruge dit for- og efternavn, samt din adresse og til sidst din e-mail. Det er alt vi har brug for at vide om dig, før vi kan sende dig din pakke. Dine informationer er kun tilgængelige for Blue Monkeys In Spaces (Virksomheden der ejer Sweet-Piercing.dk) personale og vil kun blive brugt når ordre behandles, på baggrund af kundeservicehenvendelser eller hvis vi gerne vil lave noget markedsføring over for dig direkte. Men du skal også vide at vi bliver nødt til at gemme dine oplysninger på ubestemt tid, minimum 5 år, da det er hvad SKAT forlanger af danske selskaber.

Returnering/Fortrydelse/Reklamation

Sweet-Piercing.dk er ejet af et 100% dansk selskab og du er derfor dækket af den danske lovgivning. Det betyder at du har hele 14 herlige dage at ombestemme dig i, hvis du skulle fortyde et køb. Det kaldes returretten.

Så skulle du modtage et smykke fra Sweet-Piercing.dk, har du 14 dage fra du har modtaget det, til at ombestemme dig, såfremt smykket stadig er i orginal ubrudt emballage. Ombestemmer du dig, skal du kontakte os på info@sweet-piercing.dk inden for de første 14 dage fra du har modtaget din pakke. Derefter skal pakken være os i hænde inden for 7 dage.

Hvis du kun returnerer en del af en ordre som i første omgang har udløst gratis fragt, vil fragtbeløbet blive trukket fra det refunderede beløb, såfremt det er under det beløb, som udløser gratis fragt.

Skulle det ske, at du modtager et smykke der enten er defekt ved modtagelse eller som senere går i stykker, så tøv ikke med at kontakte os. Så vil vi hurtigt hjælpe dig med at få løst problemt og vi skal gøre vores bedste for at du bliver behandlet hurtigt og pænt :)

I tilfælde af at du bliver nødt til at sende noget retur til os, er vores returadresse:

SP
Kettingvej 5
6440 Augustenborg

Husk altid at kontakte os inden, så vi kan give dig et referencenummer til når pakken skal sendes ind, således vi kan se hvad din henvendelse omhandler. Du kontakter kundeservice her.

Ønsker du at klage til den europæiske klageprotal, kan dette gøres her.

Bestilling

Efter du har gennemført et køb, altså efter du har intastet dine kreditkorts informationer og trykket "godkend", så vil du modtage en ordrebekræftigelse. Du vil modtage yderlig besked så snart din pakke er afsendt, samt en elektronisk faktura. En printet version af din faktura bliver vedlagt odren.

Betaling, Priser & Tilbud

Der er næsten ikke noget mere irriterende end at skulle bruge oceaner af tid på at få lov til at betale for en vare på nettet. Derfor har vi på Sweet-Piercing.dk kun indført én betalingsmulighed og det er betalingskort. Vi tager imod følgende kort; VISA/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro og Mastercard Debit Card. Med de kort kan du let og hurtigt betale for dine smykker og naturligvis via en sikker forbindelse. Til kryptering af forbindelsen anvender vi ePay, som er en af landets største og mest respekerede udbydere af sikre forbindelser.

Dine kortdata vil aldrig være synlige for en af Sweet-Piercing.dks medarbejdere, ligesom vi heller ikke gemmer på dine kortdata.

Dansk, samt EU, lovgivning følges altid på Sweet-Piercing.dk

De priser du ser på Sweet-Piercing.dk er altid inkl. moms og gebyrer. Det eneste du evt. skal ligge oveni hatten er fragtgebyret på 15,95 kr. med mindre du bestiller for over 199,95 kr., for så er fragten gratis. Priserne kan variere meget fra dag til dag og derfor er det vigtigt at du slår til med det samme.

Tilbud bliver kun givet i henhold til dansk markedsføringslov og gælder kun så længe det udtrykkeligt står på varen eller så længe lager haves.

Anmeldelser, kommentarer, kommunikation, og andet indhold

Vi vil meget gerne have at vores kunder bedømmer et produkt på siden. Men det er vigtigt for os at vi kun modtager bedømmelser fra kunder som rent faktisk har købt produktet og at bedømmelserne ikke indeholder ulovligt, pornografisk, truende, "krænkelse af privatlivets fred", overtræder andres rettigheder eller på anden vis betragtes som injurier mod tredje person eller Sweet-Piercing.dk/Blue Monkeys In Space ApS. Sådanne bedømmelser vil ikke blive godkendt og vi vil ej heller godtage bedømmelser der henviser til politisk propaganda, kommercielle reklamer eller virus.

Når du bedømmer et smykke eller opretter en konto, må du ikke benytte en falsk email, da vi skal kunne komme i kontakt med dig, hvis der skulle være spørgsmål til din bedømmelse. Når du laver din bedømmelse, giver du Blue Monkeys In Space ApS en non-eksclusiv, royalty-fri, vedvarende, uopsigelig, og fuld ret til at bruge, gengive, ændre, tilføje, offentliggøre, oversætte, skabe afledt materiale fra, distribuere, og vise dette indhold over hele verden på et vilkårligt media. Dette er standard for alle online handelssteder, forums m.m. Det er dit ansvar, dit alene, at det materiale du indsender ikke overtræder dansk lovgivning eller krænker personer eller virksomheders rettigheder.

Hvis du dog fortryder en bedømmelse, så send os en email på info@sweet-piercing.dk og vi skal hurtigt hjælpe dig med at få den fjernet igen :)

Produktinformation

Det vi skriver under "Yderlig information" skal naturligvis passe. Så skriver vi at et smykke er lækkert, af god kvalitet eller andet - Så passer det selvfølgelig. Skulle du opdage en fejl, må du endelig kontakte kundeservice, da vi naturligvis kun ønsker korrekte beskrivelser af vores produkter.
På nogle af vores produkter kan der være en fejlmargin på> størrelser på op til 0,5 mm. Dette skyldes at vi nogle gange bruger flere leverandører, hvor ikke alle bruger samme måleenhed. Af samme årsag kan der også være farveforskelle på f.eks. stenene.