Kuglering med mat guldbelægning

Lagerstatus: På lager

36,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du chancen for at få dig en virkelig lækker kuglering med at flot mat guldbelægning all over. Når belægningen er mat er det fordi guldet har fået "kradset" overfladen før den er tørret helt, dette kaldes også nogle gange for børstet guld. Når man børster overfladen på den måde, fremkommer det matte og antikke look, som giver dette smykke sit helt eget karakteristiske præg.

Der er ingen fancy låsemekanismer eller andet lignenede på denne kuglering. Der er blot kuglen som sidder i spænd i ringen og intet andet. Det er et stærkt og simpelt design som nemt bliver til en af favoritterne i smykkesamlingen.

Vælg selv din ønskede trådtykkelse samt diamter før du lægger din nye kuglering med den matte guldbelægning i kurven og går videre til bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuglering med mat guldbelægning
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder