Kuglering med sten i flere farver

Lagerstatus: På lager

36,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Kugleringe er et af de mest brugte smykker til piercinger, da det er så alsidigt et smykke, at det kan bruges mange forskellige steder. De kan med fordel bruges i både læben, næsen, øret, øjenbrynet og brystet, hvor den runde form og den smukke sten, vil tage sig ekstra godt ud. Designet er både smukt og simpelt, og så udstråler det en tidløshed, som aldrig går af mode.

Denne kuglering fås i et sandt hav af varianter. Du kan vælge mellem to forskellige trådtykkelser, som passer til langt de fleste piercinger, med mindre du har stretchet dem op i størrelse. Du vælger også selv selve diameteren på ringen, så du på den måde kan skræddersy dit smykke, til at passe til lige præcis din piercing.

Ringen fås i hele otte forskellige farver, så også her kan du få det, lige som du vil have det. Der er naturligvis de klassiske farver som blank, sort og guldfarvet, men der er også en masse flotte og mere sprælske farver, som du frit kan vælge imellem. Som kirsebærret på lagkagen, er den smukke ring, naturligvis også udstyret med en delikat lille sten, som du også selv vælger farven på. Alt i alt, får du altså et elegant og personligt smykke, som passer præcist til dig, både i størrelsen, tykkelsen samt farverne på både sten og materiale.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuglering med sten i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder