Labret med indvendigt skruegevind og opalsten

Lagerstatus: På lager

46,50 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig en super smuk og feminin lyserød opalsten i din nye labret, som f.eks. vil tage sig perfekt ud i din læbepiercing. Lyserød opalsten siges at fremme energier som kærlighed og held samt at have en helende effekt på et tungsindigt hjerte. Eller du kan vælge den flotte blå opalsten som skulle virke fremmende på evnen til at tænke klart samt styrke dit personlige mod.

Den flotte labret med internt skruegevind og opalsten, fås i hele tre forskellige længder, så du har mulighed for at få dig et smykke der passer helt perfekt til lige præcis din piercing. Det indvendige gevind gør desuden smykket super nemt og praktisk at bruge, på en sådan måde at din hud aldrig kommer i kontakt med selve skrue-delen.

Smykket er lavet af skinnende ren kirurgisk stål så du kan også være fuldstændig tryg ved materialet.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med indvendigt skruegevind og opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder