1 til 48 af 71

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 48 af 71

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Læbepiercinger

Når det kommer til at finde den rette læbepiercing, skal man træffe nogle beslutninger. En af disse beslutinger er hvor du skal vælge at handle disse. Et af de steder du bør overvejer er naturligvis Sweet-Piercing.dk. Her finder du de mest almindelige læbepiercing, til kniv skarpe priser og til med i en dansk webshop.

Vælg det rette piercingsmykke til din læbepiercing

Vores kategori læbepiercinger, er delt op i flere underkategorier, så du hurtigt kan finde det helt rigtige smykke til dig. Hvad end du har en madonna, snakebites, en lower labret, eller måske en vertical labret, så er der her piercingsmykker til enhver smag. Vi har delt kategorien op i følgende underkategorier, så du let kan finde et smykke der passer til din piercing:

Under hver kategori finder du flere forskellige smykker i alverdens designs og udformninger. Du kan vælge blandt flere forskellige materialer, også de super populære labrets med PTFE (plastik) stave, som ikke skader hverken tænder eller tandkød. Af ringene finder du både almindelige kugleringe og selvfølgelig også de smarte endeløse ringe - Endda i flere forskellige farver.

Størrelsen på piercingsmykker til læben

Når det kommer til læbepiercinger er der mange forskellige mål, da vi alle for forskellige størrelser af læber. Men lidt standardisering findes der dog på området. Langt størstedelen bliver nemlig piercet med en 1,2 mm. trådtykkelse, med minde de typisk har bedt deres piercer om en kraftig og meget synlig piercing. Derudover går langt de fleste ikke galt i byen når de vælger en 8 mm. lang labret og vælger man modellerne med PTFE stav, så kan de endda tilpasses helt perfekt til ens anatomi. Når det kommer til ringe og hestesko, så er det for langt de fleste en diameter på 10 mm. der gør sig godt. Du kan læse mere om mål etc. i de enkelte underkategorier.

Modtag RSS