40 vare(r)

pr. side

40 vare(r)

pr. side

Labret læbepiercinger

Labret piercingsmykker er nok de mest almindelige til brug i læbepiercinger. Det er den klassiske lille sten man kender fra f.eks. en madonna piercing, som er det eneste synlige. I munden er den anden ende, som har en helt flad bagside.

I denne kategori finder du blandt andet labrets lavet af materialer så som PTFE, kirurgisk stål og titanium. Alle er sikre materialer, men PTFE modellerne foretrækkes hos de fleste. Læs mere om materialerne herunder:

Forskellige materialer til labrets

Spørger du din tandlæge vil de altid svare at du bør undgå læbepiercinger totalt, men hvis du vælger at få en lavet, så brug for guds skyld PTFE. Det skyldes at PTFE er meget skånsomt mod tænder og tandkød. Derudover har PTFE den fordel at det kan afkortes, således at det passer i længden.

Længden på labret piercingsmykker

Når der skal vælges længde på piercingsmykker, er labrets ikke særligt tilgivende. Det vil altså sige at det er utroligt vigtigt at du vælger den rette størrelse til din piercing. På Sweet-Piercing.dk er du heldig at du altid finder labrets i standardlængden på 8 mm. som passer langt de fleste perfekt. Foruden længden har langt de fleste labrets her på SP også en trådtykkelse på 1,2 mm. Dette er også den internationale standard trådtykkelse for læbepiercinger, så shop løs og husk du altid kan tjekke trådtykkelse, længde og kuglediameter under "Yderlig Information".