Lille fake ring

Lagerstatus: På lager

27,50 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Så er den falske endeløse ring her endelig, til dig som elsker det enkle look man får ved brug af endeløse ringe, men som ikke selv ønsker at få lavet hullet til at bære dem. Ringen her er lavet af blankt kirurgisk stål som både er et stærkt og allergivenligt materiale.

Det er super nemt og enkelt at tage ringen på, man skubber blot den lille metalskive tilbage, sætter ringen ind på plads der hvor man ønsker den skal sidde og giver slip. Skiven vil nu hoppe tilbage igen således at ringen sidder i spænd om den kropsdel man har valgt at sætte den på.

Det kan ganske enkelt ikke blive nemmere end med denne falske ring som tilmed har en størrelse der gør at den kan anvendes rigtig mange steder. Så hvis du altid har ønsket dig en endeløs ring men ikke har hullet til det, så har du her den perfekte løsning.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Lille fake ring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Customer Product Images

Kundebilleder