Multianvendelig twisterring med kugler der glitrer

Lagerstatus: På lager

27,50 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lækker, elegant og utrolig flot twistering udstyret med kugler der glitrer. Det helt perfekte valg hvs du ønsker et multianvendeligt smykke der kan bruges som både læbe- eller navlepiercing.

Denne twisterring passer til perfekt til dig, der kan lide glitter og er til variationer i hverdagen. Dette smykke er udstyret med en glitterkugle i enderne af akryl, hvor kuglestørrelserne er af en sådan størrelse at det ofte hverken er for stort eller småt. Du kan vælge mellem to basisstørrelser på smykket, hvor trådtykkelsen på den mindste ligger på 1,2 mm. og everes med kuglestørrelse på 4 mm. Hvorpå den lidt større model på 1,6 mm. i trådtykkelse leveres med kuglestørrelsen 5 mm.

Du har mulighed for at vælge mellem syv flotte farver til denne twisterring, så skynd dig ind allerede nu og bestil dit smykke hjem.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Multianvendelig twisterring med kugler der glitrer
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder