1 til 48 af 73

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 48 af 73

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Næsepiercinger

Der findes rigtig mange forskellige smykke designs som kan bruges til din næsepiercing, og det kan derfor være svært at finde det design som lige præcis passer dig. Hos os kan du derfor finde et bredt udvalg af smykker til din næsepiercing, så du altid kan finde det smykke du leder efter.

Vi er leveringsdygtige i f.eks.

Hvis du ønsker en lille diskret sten skal du vælge en næseskrue, hvorimod endeløs ring og kuglering er for dig som bedst kan lide piercingsmykker med kant som springer i øjnene med det samme.  Har du spørgsmål til hvilket smykke du skal vælge til din næsepiercing er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice

Hvilket materiale er bedst til min næsepiercing

Vi anbefaler altid du vælger sikre materialer som f.eks. titanium og kirurgisk stål. Mange guldsmede sælger sølvsmykker som desværre har et højt nikkelindhold, det har vi valgt at lade vær med da risikoen for du kan udvikle nikkel allergi er for stor. Sølv, især sterling sølv, har så højt et indhold af nikkel at det kan risikere at give permanent nikkel allergi, især hvis smykket bruges i en ikke helet piercing.

Vælg derfor altid en af følgende materialer til din næsepiercing:

  • Titanium
  • Kirurgisk stål
  • PTFE
  • Bioplast

Hvorfor skal jeg købe min næsepiercing hos Sweet-Piercing.dk?

Hos Sweet-Piercing.dk stiller vi høje krav til piercingsmykkernes kvalitet. Vi har et mål om 100% tilfredshed og Danmarks billigste fragt til kun 8,95 kr, noget ingen andre webshops kan tilbyde.  Og alt det, krydret med et bredt udvalg og billig levering, er ifølge os opskriften på en succesfuld wehshop.

Modtag RSS