Navlepiercing med detaljeret firben

Lagerstatus: På lager

55,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du et smykke lidt ud over det sædvanlige, i form af denne fede navlepiercing der er designet som et vakst lille firben. Smykket er sat sammen således at firbenets over- samt underkrop træder i top- og bundkuglens sted. DEt er altså overkroppen som er topbuglen og som skal skrues af når du skal have smykket af eller på.

Du vælger selv om du vil hav eden lille fyr med klare, blå eller røde øjne, som er markeret i firbenets ansigt i form af små farvetskårede sten. Selve firbenet er designet med omhu og har således både aftegninger af skæl på kroppen samt antydningen af små klør på fødderne. Det lille dur er desuden lavet så det næsten ser ud som om den er i færd med at krevle stille og roligt op ad.

Så hvis du gerne vil køre den lidt rå og unikke stil i dit valg af smykker, så er firbenet her et oplagt valg. Det er både sødt og rækt og frem for alt, så er det specielt.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallängd 34 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med detaljeret firben
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder