Navlepiercing med rødguldsbelægning og keltisk symbol

Lagerstatus: På lager

103,50 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Rigtig lækker navlepiercing af kirurgisk stål som har fået en luksuriøs bladguldsbelægning af smukt og gyldent rødguld. Smykket har en 10 mm. lang stav som er den mest gængse længe for de fleste navlepiercinger. Topkuglen er udstyret med en lille klar sten mens bundkuglen faktisk består af én stor klar sten, frem for en faktisk kugle. Den store sten er rund og holdes på plads af fire små fangarme så den sidder rigtig godt fast.

I vedhænget hænger det smukkeste keltiske symbol som i dette tilfælde er et endeløst mønster. Lige præcis dette symbol har ry for at være et af de stærkeste keltiske symboler, netop på grund af dets endeløse design. Det siges både at være symbolet for evig kærlighed samt tre-enighed, i flere forskellige sammenhænge. Det kan være tre-enigheden som kendes fra den kristne tro men det kan også være i andre former, som f.eks. far, mor og barn eller mellem tre søskende.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallängd 41 mm.
Vedhængslængde 19 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Farve Rødguld
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med rødguldsbelægning og keltisk symbol
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder