Navlepiercing med stenbesat hjerte og blomst

Lagerstatus: På lager

122,50 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter opsigtsvækkende glimt og glitter der bare er født til at blive set, så har du muligvis fundet hvad du søger her. Denne skønne navlepiercing er nærmest guddommelig smuk, med sin feminine hjerteform, der er tæt besat med glitrende klare sten langs hele ydersiden.

Men som om de mange sten langs hjertet ikke var nok, så er dette smykke også udstyret med en blomst af aurora borealis sten, som er en helt særlig stenform der genspejler alle regnbuens farver i sin overflade, når lyset falder på den. Blomsten fungerer samtidig også som lukkekugle der tages af og på, når smykket skal i navlen.

Denne navlepiercing er lavet i et specielt omvendt design hvor der ingen topkugle er. I stedet er der kun en bundkugle (blomsten) samt selve hjertetformen der fungerer som en indramning af navlen.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med stenbesat hjerte og blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder