Navlepiercing med todelt hjerte og sten

Lagerstatus: På lager

55,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hjerter mig der og hjerter mig her og hjerter alle vegne. Hvis der er noget man aldrig bliver træt af at se på så er det dejlige sødmefulde hjerter. Derfor kan du nu få dig en skøn my navlepiercing med et meget yndigt hjerte. Hjertet er ikke et vedhæng men træder i bundkuglens sted og er på den måde en fast del af smykket.

Når en navlepiercing er helt uden løse eller lange vedhæng, er den ekstra velegnet til hverdagsbrug. Det er den fordi den ikke er i lige så stor risisko for at hænge fast i bukserne eller andet tøj, som smykker med lange vedhæng er.

Det søde lille  hjerte er på en måde delt i to halvdele, hvor den ene halvdel står fuldstændig uberørt hen med en blank og glat overflade, mens den anden halvdel er tæt besat af små smukke sten. Det skaber en flot kontrast i hjertet og giver dermed også lidt ekstra blikfang da øjnene helt automatisk tiltrækkes af kontraster. Smykket fås med fire forskellige stenfarver så det eneste du skal gøre før du bestiller, er at vælge din foretrukne farve.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallängd 25 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med todelt hjerte og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder