1 til 48 af 207

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 48 af 207

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Navlepiercing

De smukke navlepiercinger er bestemt ikke noget nyt der er kommet til inden for de sidste par på og de har været evigt populøre lige siden de først kom frem.

Væg de rette piercingsmykker til din navlepiercing

Når du står og skal vælge hvilket smykke du skal bruge i din navlepiercing, er det vigtigt at du tænker over hvordan smykket skal passe ind i din hverdag. Vi anbefaler at man altid har 2-3 modeller at skifte mellem, der har hver har sine fordele. For lige som man ikke ønsker at løbe rundt med store øreringe når man dyrker sport, er det heller aldrig en god idé at bruge en navlepiercing med vedhæng når der dyrkes f.eks. håndbold. Derfor bør du blandt andet altid have en navlepiercing af plastisk liggende, når der skal dyrkes sport. Navlepiercinger uden vedhæng er at foretrække på almindelige hverdage, hvor navlen ikke vises frem. For hvorfor risikere at ødelægge ens smukke piercingsmykke med vedhæng, bare fordi det hænger fast i tøjet. 

Navlepiercinger til særlige begivenheder

De dage hvor du gerne vil føle dig ekstra lækker, gør man altid noget ekstra ud af sin påkældning og accesories. Derfor bør du naturligvis også have en lækker navlepiercing liggende, til at bruge når du gerne vil sikre at din navle fremstår ekstra smuk. Der findes mange smukke modeller her på Sweet-Piercing.dk som sikkert vil falde i din smag og vi håber at du er enig.

Hvornår bør man ikke bruge en navlepiercing

Generelt er der ikke mange lejligheder hvor det vil være upassende at have et smukt piercingsmykke i navlen. Men når der f.eks. dyrkes sport på høj plan eller man går en tur i svømmehallen og udsætter smykket for klor, bør man tænke sig om en ekstra gang. For smykker er stål og specielt smykker med belægninger, bør man tage ud. De kan nemlig både skabe grimme ar hvis de hænger fast i tøjet, en modstander river i det eller belægningerne kan falde af pga. klorvandet. Men det er der også råd for. Navlepiercinger af plastik er nemlig både bløde og bøjelige og kan tåle både stærke koncentrationer af sved, saltvand og klor. Ja faktisk findes der også navlepiercinger af plastik til gravide, så man kan beholde den i under graviditeten.

Kort sagt, så bør du blot have en navlepiercing til enhver lejlighed og du slipper for at skulle tage den ud og risikere at hullet vokser sammen. Det er trods alt ikke altid billigt at få lavet en piercing.

Modtag RSS