1 til 48 af 109

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 48 af 109

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Navlepiercing med vedhæng

Her på webshoppen vil vi forsøge at give dig et bredt udvalg af smukke navlepiercinger med vedhæng. Vi håber derfor at du let kan finde dig en navlepiercing som falder i net op din smag.

Alle har altid deres personlige preferencer når det kommer til til piercingsmykker og hvorfor skulle man ikke også det. Så hvadend du søger en smuk guldbelagt piercing, eller måske bare en almindelig sølvfarvet med et elegant vedhæng, så har vi det her på Sweet-Piercing.dk og der kommer konstant nye modeller til webshoppen.

Mål på navlepiercinger

Når du har fundet dig en navlepiercing du ønsker, så er der ingen grund til bekymring omkring størrelserne. Alle navlepiercingerne her på Sweet-Piercing kommer i de standard mål som alle professionelle piercere benytter. Det er nemlig en trådtykkelse på 1,6 mm og en længde på 10 mm. Det eneste du skal vurdere, er om du synes vedhænget og det generelle design passer til dig og din stil.

Behandling af piercingsmykker til navlen

Navlepiercinger er ikke solide klumper metal, der kan tåle krig og katastrofer. Men passer og plejer man sine smykker ordentlig, kan man få dem til at forblive smukke længe. De samme grundregler som ved almindelige smykker er gældende og meget lette at overholde når man er klar over dem. I korte træk, gælder det blot om at lade være med at udsætte sit smykke for store mængder fugt, klor, sæbe og sved. Det gør man ved at tage den ud igen man går i bad, svømmehallen, dyrker sport eller bader i havet. Helt lige som man ville gøre med stor ørering eller halskæde. Hvis man i mellemtiden vil undgå at ens hul lukker til, anbefaler vi navlepiercinger uden vedhæng, lavet af plastik.