1 til 48 af 99

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 48 af 99

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Navlepiercinger uden vedhæng

Hvis du er havenet i denne kategori, er du sikkert på jagt efter en navlepiercing uden vedhæng. Her finder du et væld af navlepiercinger som alle er velegnet til en travl hverdag, hvor der ikke må hænge noget fast i bukster, håndkælder eller trøjer - Og naturligvis uden at gå på kompromis med designet.

Her finder du dit nye navlesmykke

Kategorien er med andre ord for dig, som jagter det perfekte piercingsmykke uden en masse "tingel tangel", men stadig med et sødt og enkelt design.

Du vil blandt andet kunne finde mange piercinger, som er lavet af enten plastik eller kirurgisk stål, eller endda begge dele.

Det kan f.eks. være navlepiercinger med peace logoer, formet som søde badebolde, små hjerteudforminger eller bare helt almindelige søde små kugler med eller uden sten. Som du sikkert allerede ved, så er det netop navlepiercinger uden vedhæng der gør sig godt i hverdagen, da de typisk kan holde til noget mere end navlepiercinger med vedhæng og de er oftest lette et vedligeholde.

Vedligehold din navlepiercing

Du skal dog forsat huske, at navlepierciger med mange sten eller belænginger, ikke bør komme med i svømmehallen eller en tur i havet. Som det gælder alle typer smykker, så er det bedst at opbevarre dem forsvarligt når de ikke bruges og ikke udsætte dem for større mænger fugt eller andre skrappe middler, så som klor og sæbe. Men det betyder naturligvis ikke at du skal gå med "navlen bar" bare fordi du skal dyrke sport, ridde, svømme, bade eller andet. Til disse formål kan navlepiercinger af plastik med stor fordel bruges, da de både er bløde og eftergivelige, men også kan tåle fugten.

Kun ægte navlepiercinger

Så husk at vælge dit smykke til navlen med omhu og du kan vælge trygt mellem de mange forskellige design, da du kan være sikker på at der kun forhandles ægte materialer her på Sweet-Piercing.dk. Alle navlepiercingerne er desuden standard 10 mm. som er den internationale standardlængde for navlepiercinger. Modellerne med plastikstave kan derudover afkortes, så de passer til enhver navle - Også selvom din måske er vokset lidt ud og du derfor skal bruge en mindre stav.