1 til 48 af 55

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 48 af 55

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Øjenbrynspiercing

Øjenbrynspiercinger har været populære i mange år, men med skiftende publikum. For bare 5-10 år siden var øjenbrynspiercinger en utroligt populær piercing, blandt mange teenagedrenge, men i dag er de stærkt begrænset blandt dette publikum. En af forklaringerne til dette ligger nok blandt måden som smykkerne senere har udformet sig på.

Øjenbrynspiercinger og deres designs

Øjenbrynspiercinger ser man oftes lavet med små buede stave. Der var engang hvor man ofte så både drenge og piger med store voldsomme stave, ringe og kugler i øjenbrynet, men de dage er stort set forbi. I dag findes der utroligt mange små søde, delikate og friske piercingsmykker til øjenbrynet, hvilket måske også forklare hvorfor en piercing i øjenbrynet er blevet populært blandt kvinder.

Hvilke mål til min øjenbrynspiercing?

Når du skal vælge dig et piercingsmykke til din øjenbrynspiercing, så er det utroligt vigtigt at du også får valgt et smykke med de rette mål. Heldigvis er der nogle standarder som bruges og derfor kan alle typisk bruge de samme smykker, så længe man handler et sikkert sted, hvor der er styr på målene. Det er er der naturligvis her på Sweet-Piercing.dk 

Ved øjenbryns piercinger anbefaler vi følgende mål:

  • Buede stave: 1,2 mm. trådtykkelse / 8 mm. længde
  • Ringe: 1,2 mm. trådtykkelse / 10 mm. diameter
  • Hestesko: : 1,2 mm. trådtykkelse / 10 mm. diameter
Modtag RSS