29 vare(r)

pr. side

29 vare(r)

pr. side

Buet stav til øjenbrynspiercinger

Den mest populære form for øjenbrynspiercinger med buede stave. Buede stave kan fås i alverdens designs, men mest almindeligt er nu stadig bare med to kugler i top og bund af staven.

Mål på øjenbrynspiercing buet stav

Dem der ønsker sig en buet stav i øjenbrynet, bør vide hvilke mål ens piercingsmykke skal have inden man køber. Heldigvis er det for øjenbrynspiercinger stort set altid 8 mm. i længden og 1,2 mm. i trådtykkelsen. Har man et meget kraftigt øjenbryn, kan der i sjældne tilfælde være tale om en 10 mm. stav - Men det hører som sagt til sjældenhederne.

Når det kommer til kuglerne på de buede stave, bruges 3 mm. kugler typisk til alle der ønsker en delikat lille sød piercing. Ønsker man at den skal være mere kraftig, så er 4 mm. kugler svaret og skal den være voldsom, så er det hele 5 mm. der skal bruges. Bemærk dog at 5 mm. kugler er så store at de typisk kun bruges til tungepiercinger.

Farvede øjenbrynspiercinger

Man kan typisk få øjenbrynspiercinger i forskellige farver og vælger man det - Så skal man være opmærksom på at der findes to typer farvede materialer. Enten er det plastik eller belagt metal. Plastikmodellerne har fordelen at de er bløde og eftergivelige, som kan være en fordel hvis man har tilbøjelighed til at hænge fast i f.eks. t-shirts og håndklæder. Til gengæld kan man typisk få farver der er langt kraftigere og som skinner mere, hvis man vælger f.eks. belagt kirurgisk stål eller titanium. Du finder naturligvis begge muligheder her på Sweet-Piercing.dk :)