Ringe til øjenbrynspiercinger

Her finder du ringe til øjenbrynspiercinger og heldigvis er der kun størrelser som alle kan være med på. Dvs. at alt hvad du ser her på siden, fås i standard øjenbrynsmål. Det er nemlige forholdvist let at vælge de rette mål til ens ringe i øjenbrynet. Ringe er som udgangspunkt nemlig alt 1,2 mm. i trådtykkelsen og alt efter hvor store man ønsker ringene, så 10-12 mm. i diameter. Vi anbefaler dog 10 mm.

Kugleringe og endeløse ringe

Når det kommer til ringe i øjenbrynet, kan man vælge mellem to slags piercingsmykker. Det kan enten være traditionelle kugleringe (BCR) eller endeløse ringe (Segment). Forskellen er at ringen i den ene model bliver låst af en kugle og den anden af en lille stift. Hvadend du vælger kan begge modeller bruges i din piercing.

Hvordan man åbner og lukker en ring til øjenbrynspiercinger

Både kugleringe og endeløseringe åbnes på samme måde. Man tror at når de modtager deres første ring, så skal kuglen skrues af, som man kender det fra f.eks. en navlepiercing. Ligeledes er mange af den opfattelse at stiften i en endeløs ring skal blive siddende på ringen når den åbnes. Begge er forkerte og her er hvordan de tages af. Både kugle og stift i den endeløse ring kan ganske enkelt rives ud. Man kan typisk med fordel sætte en negel mellem ringen og kuglen/stiften, så de popper lettere ud. Men kort sagt skal der blot rykkes til.

Derefter vil ringen og kuglen/stiften være 100% adskildt. Når de skal samles igen, skal der blot skubbes til igen og så klikkes kuglen/stiften på plads igen. Mere skal der faktisk ikke til - Men lad dig ikke narre. For de sidder stadig fast sikkert og det er og har altid været og vil altid være standarden inden for piercingbranchen.