1 til 48 af 168

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 48 af 168

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ørepiercinger

Ørepiercinger er klart de mest almindelige piercinger i dagens Danmark, ja faktisk i hele verdenen. Men fra at få lavet en ørepiercing og finde det perfekte piercingsmykke er vejen lang og vi håber at du her på Sweet-Piercing kan finde det du søger. For at gøre det hele lidt lettere for dig, har vi delt smykkerne op i flere kategorier, så du kan få et bedre overblik.

Forskellen mellem en ørepiercing og en ørering

I daglig tale er der forskel mellem en ørepeircing og en ørering, men i piercingbrancen er der typisk ingen - Forklaring følger. Mange anser deres hul i øret, typisk lavet hos den lokale guld/sølvsmed med en lille pistol, ikke som værende en piercing, men derimod en lille ørering. Faktum er dog bare at et hul i gennem kroppen er en piercing, i ordets forstan. En ørepiercing er derimod oftest opfattet som mere specielle huller i ørene, så som en tragus, helix, rook etc. Disse er dog også blot piercinger, placeret i øret. Men der er stadig forskel på hvordan de er lavet og hvilke smykker der kan bruges dertil.

Piercingnål og ørepistol

Piercinger lavet i øret hos en proffesionel piercer er som oftest 1,2 mm. i trådtykkelse. Altså tykkelsen på nålen som pierceren benytter er typisk tilsvarrende smykker på 1,2 mm. hvilket er anset som en international standard i piercingbranchen. Ørepistoler, som brugt i små smykkebutikker rundt omkring, er oftest lavet med meget mindre mål og svarrende til trådtykkelser på omkring 1 og 0,8 mm. Hos Sweet-Piercing.dk finder du smykker til både nåle og pistoler, men klart flest til ørepiercinger lavet med nål hos en professionel piercer.

Smykker der passer til almindelige øreringe, finder du i kategorien med selv samme navn.

Kategoriinddeling af ørepiercinger

Her på websitet er vores piercingsmykker til ørepiercinger delt op i følgende kategorier:

Modtag RSS