1 til 48 af 90

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 48 af 90

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Helix

I denne kategori finder du piercingsmykker som er yderst velegnet til helix piercinger. Kategorien indeholder primært de specielle earcuffs, ringe og hestesko i størrelser der er velegnet til denne type ørepiercing.

Størrelsen på helix piercinger

Helixpierciercinger laves altid med 1,2 mm. trådtykkelse når de bliver lavet hos en professionel piercer. Dvs. at det er 1,2 mm. trådtykkelse du skal vælge til dit piercingsmykke, hvis du møder denne mulighed på Sweet-Piercing.dk. Har du fået din piercing lavet med en piercingpistol, kan vi desværre ikke være behjælpelige med smykker til dig - Beklager. Det vil kun være din lokale forhandler, som brugte pistolen på dig, der kan sælge dig smykker.

Vælger du en ring til din helixpiercing, er den mest almindelige størrelse 8 mm i diameter. Har du dog store øre eller vil du bare gerne have en mere tydelig ring, så vælg da 10 mm. i diameter. Ønsker du en ring som sidder samt til, kan enkelte bruge 6 mm. Det kræver dog at dit øre er meget småt og at din helix er lavet helt oppe i toppen af øret. Ellers vil ringe ikke kunne nå hele vejen rundt. Vær også opmærksom på at det kan være besværligt at lukke en ring på 6 mm. i helix. Vi anbefaler derfor altid brugen af 8 mm.