24 vare(r)

pr. side

24 vare(r)

pr. side

Labret til ørepiercinger

At bruge en labret som piercingsmykke i en ørepiercing er langt mere almindeligt end mange lige går og tror. Labrets er nemlig utrolig alsidige piercingsmykker, som f.eks. også kan bruges til læbepiercinger.

Fordele ved labrets som piercingsmykker

At bruge en labret som piercingsmykke i stedet for f.eks. en øresticker har mange fordele. Den som langt de fleste lægger mærke til er tykkelsen på selve smykket. For når ørepiercinger laves med 1,2 mm. trådtykkelse, er det vigtigt at man ikke begynder at gå med smykker der er mindre. Gør man det over længere tid, eller imens ens piercing stadig er ved at hele, så vil man risikere at hullet lukker sig sammen og bliver mindre. Det betyder kort sagt at du gør dine egne chancer for at finde smukke piercingsmykker langt mindre.

Med labrets, sikre du altså at trådtykkelsen forbliver som den skal og at du også fremover kan finde smukke smykker.

Labrets og hygiejne

Labrets har også fordele når det kommer til hygiejnen. For i modsætning til f.eks. en standard øresticker, så har en labret ingen lås bagpå, men kun en solid flad disk. Kuglen foran skrues tæt og man kan altid let rense gevindet. At labretten ikke har mange små krumninger gør, at f.eks. hårprodukter, ørevoks, make-up og almindelig skidt ikke kan sidde sig så let fast i smykke, som det f.eks. kan ved store øreringe. Labrets er super lette at rense og det betyder lavere risiko for infektioner.

Labrets og brug i ørepiercinger

Labrets bruges oftest kun i tragus piercinger, men kan også fint bruges i f.eks. en helix eller en conch, hvis man kun ønsker en enkelt sten som smykket. Den eneste ulæmpe der har nogen som helst negativ værdi at tale om må være længden. Labrets kommer nemlig som standard i 8 mm. længde. For mange er det lidt for langt, men det findes der råd for. Du kan nemlig altid tilkøbe en kortere stav på 6 mm. og med modellerne der har PTFE stav, kan du endda selv afkorte staven så den passer. Der findes altså med andre ord ikke nogen undskyldning for ikke at gøre brug af labrets.