Ringe til ørepiercinger

Hvis du leder efter ringe til dine ørepiercinger, er du kommet til det helt rigte sted. I denne kategori finder du ringe der alle er lavet med den internationale standard trådtykkelse på 1,2 mm. som passer til alle ørepiercinger lavet hos professionelle piercere1.

Kugleringe, endeløse ringe og hestesko

I kategorien finder du de kendte piercingsmykker; kugleringe, endelæse ringe og hestesko. Alle giver hvert sit unikke look og kan bruges i mange forskellige piercinger, inkl. helix, tragus, øreflippen etc. Husk at vælge 1,2 mm. trådtykkelse hvis du har fået dem piercet i og en diameter på 8 mm. anbefales som udgangspunkt altid.

Ringe og belægninger

Bemærk at du har på Sweet-Piercing.dk kan finde ringe i mange forskellige farver. Farverne kommer fra de forskellige belægninger som bruges og det er vigtigt at du gør dig klart at en belægning med tiden vil falde af. Men plejer du dine smykker ordentlig, kan smykkerne holde utroligt længe. De største trussler mod belænginger er typisk store mængder sæbe, klor og sved. Så undgå disse så vidt muligt og det anbefales altid at tage sine smykker ud inden f.eks. besøg i svømmehallen, en tur i havet og inden sportsaktiviteter. Helt lige som almindelige smykker.