1 til 48 af 97

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 48 af 97

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tragus

Piercing i tragus er steget voldsomt i popularitet over de sidste fem år. Tragus er den lille busk flap lige føre indgangen til ørekanalen og kan være en utroligt sød placering til et lille piercingsmykke.

Tragus som ørepiercing

Der florerer desværre mange falske rygter omkring tragus piercinger, men stort set ingen passer. Så f.eks. det oftest hørte rygte med at man kan blive døv af en piercing i tragus, passer ikke. Det har absolut intet hold på sig.

Traguspiercinger er derimod en utroligt sød ørepiercing, hvis man kan finde det rette piercingsmykke dertil. Hos Sweet- Piercing kan du finde flere smykker som er specielt lavet til tragus, men vi har også andre som egentlig ikke er lavet til en tragus, men som gør sig perfekt i denne placering. Her er specielt tale om labret piercingsmykker, da disse både er lette at rense og passer i både længde og tykkelse.

Traguspiercing med nål eller pistol

Her hos Sweet-Piercing finder du primært kun piercingsmykker til traguspiercinger som er lavet med nål hos en professionel piercer. Dvs. at hvis du har fået lavet din tragus med en ørepistol kan vi desværre ikke hjælpe dig med vores smykker.

Foruden de underlige mål der bliver brugt ved ørepistoler, er der også en lang række andre fare ved at få sin ørepiercing lavet med pistol. Du kan læse mere om hvorfor piercing pistoler er en dårlig idé her.