Piercing information

I denne artikel vil du kunne læse diverse informationer om piercinger ganske generelt.

Hvad er en piercing?

Piercing betyder gennembrydning, og er på lige fod med tatovering en ældgammel form for kropsudsmykning. Piercingers oprindelse kan dateres helt op til 5.000 år tilbage, da man fra denne tid har har fundet en mumie med piercinger i øret.

Så selvom man måske skulle tro det, så er det ikke en opfindelse der har fundet sted i nyere tid.

Når man skal have lavet en piercing, foregår det ved at man bore et hul gennem huden og det underliggende væv med en steril nål.

Herefter putter man en piercingsmykke igennem, som skal blive siddende gennem helings processen, dette vil din professionelle piercer fortælle dig meget mere om, ellers spørg endelig frem for at tage imod alle mulige husmoder råd fra teenager forums der ikke har med faget at gøre, det er trods alt din krop det drejer sig om.

Hvilket smykke materiale er bedst?

Når din piercing er lavet skal den hele op fra bunden, hvilket kan tage lang tid og du skal derfor lade det smykke sidde som din piercer har sat i.

Det bedste materiale til nye piercinger er titanium.

Andre gode materialer er bioplast og PTFE, da disse heller ikke fremprovokerer allergiske reaktioner, for overfølsomme personer.

Bakterier – At undgå dem!

En ny piercing skal behandles med omhu, det er meget vigtigt da bakterier let kan slå sig ned og give ubehagelige infektioner.

Nævneværdigt er streptokokker og stafylokokker, som primært befinder sig i næsen.
Så specielt hvis du har fået lavet en næsepiercing, er det vigtigt at du sørger for at rense piercingen jævnligt indtil den er helet.

Der findes flere typer desinficerende sæbe, men eksempelvis kan Mediscrub nævnes.
Du skal sæbe området ind, til sæben skummer op og massere området i 1-2 minutter.
Herefter skal du skylle med rigelige mængder vand, så du får alt sæben ud igen.

Rør IKKE ved området efter endt vask, men dup i stedet med et håndklæde som er blevet kogevasket, eller et andet sterilt papir eller klud som ikke fnulrer.

Hent mere information om piericnger

Her på Sweet-Piercing.dk er der naturligvis mere information for dig at hente. Men for at gøre det hele lidt lettere, så har vi delt det lidt op for dig, så du let kan komme igennem det.
Så hvis en af nedenstående links frister dig, så klik endelig på det og lær mere.