Piercingring der kan twistes

Lagerstatus: På lager

36,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne piercingring er lavet i kirurgisk stål, og fås i flere forskellige trådtykkelser.
Vi har valgt at kalde den for en piercingring, da det nemlig ikke er nogen helt almindelig kuglering. Kuglen er nemlig svejset fast på den ene ende af ringen, hvilket er med til at gøre det så meget nemmere for dig.

Du kender sikkert alt til at stå og fedte rundt med den pokkers kugle, der bare bliver ved med at dreje rundt mellem fingrene på dig, for så tilsidst at ende et eller andet sted på gulvet. Sådan behøver det nu ikke længere at være.
Med dette smykke, vrider du bare let ringen, så den kommer til at minde om en twisterring, og når du har fået den i, vrider du den tilbage igen, og sætter enden af ringen ind i den lille fordybning der er i den fastsiddende kugle.

Meget nemmere bliver det vist ikke, så se at få bestilt med det samme.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingring der kan twistes
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder