Plain piercingstav i flere farver

Lagerstatus: På lager

27,50 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En plain piercingstav kan bruges til mange forskellige slags piercinger, da den fås i flere tykkelser samt længder. Brug den f.eks. i din bryst- eller intimpiercing, hvis det da ikke er en ny industrial eller tungepiercing du er på jagt efter. Mulighederne er som sagt mangfoldige, du skal blot vælge dig en stav i en størrelse, som passer til lige præcis din piercing.

Farvemæssigt er der også frit valg på alle hylder, og her er der virkelig noget for enhver smag. Du kan naturligvis altid køre den klassiske stil, med enten en blank, sort eller guldfarvet model - men du kan også vælge en lidt mere frisk og funky farve, som f.eks. lilla, blå, grøn eller multifarvet. Igen er det helt dit eget valg, alt afhængig af hvilket look du stiler efter til din piercing.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plain piercingstav i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Customer Product Images

Kundebilleder