PTFE labret med firkantet sten

Lagerstatus: På lager

46,50 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Toplækker og meget stilfuld PTFE labret med firkantet sten, som med garanti vil skabe opmærksomhed omkring din læbe- eller ørepiercing. Stenen er 2 mm. og er skåret så den fanger og reflekterer lyset fra flere vinkler, hvilket giver en rigtig flot effekt når smykket er i brug.

PTFE er et blødt plastmateriale, som er skånsomt mod tænder og tandkød og som derfor egner sig super godt til piercinger i læben. Bruger du labretten i øret vil du dog stadig nyde godt af det allergivenlige materiale, som også er 100% nikkelfrit.

Du bestemmer selv længden på labretten samt farven på stenen, så du kan være sikker på at få dig et smykke, som matcher dine ønsker og behov og passer til lige præcis den piercing du har i sinde at bruge den i.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale PTFE / Bioplast
Der er nul og niks nikkel i bioplast, som dette smykke er lavet af. Bioplast er 100% sikkert at bruge i en piercing og er bl.a. kendt for at være godt for tænderne.
Kuglestørrelse 2 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: PTFE labret med firkantet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder