PTFE labret med rund sten

Lagerstatus: På lager

46,50 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du på udkig efter den perfekte labret til din Monroe piercing? Så er denne ultra smukke PTFE labret med rund sten et rigtig godt valg. Stenene som fås i et væld af skønne farver, er enkel og rund og vil derfor imitere Marilyn Monroes sensuelle skønhedsplet helt perfekt.

Labretten kan naturligvis også bruges til mange andre læbepiercinger, samt ørepiercinger hvor den også vil tage sig rigtig godt ud. Måske har du en helix- eller traguspiercing som du trænger til at få piftet op med et nyt look og en lækker ny stenfarve.

PTFE er et allergivenligt materiale som er både blødt og fleksibelt og dermed yderst behageligt i brug. Det er ofte de mest simple smykker vi ender med at blive mest glade for og denne labret vil med garanti ikke være nogen undtagelse. 

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale PTFE / Bioplast
Der er nul og niks nikkel i bioplast, som dette smykke er lavet af. Bioplast er 100% sikkert at bruge i en piercing og er bl.a. kendt for at være godt for tænderne.
Kuglestørrelse 2 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: PTFE labret med rund sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder