Ring til næsepiercing

Lagerstatus: På lager

36,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du på jagt efter en ny ring til din næsepiercing, så kan du med ro i sindet læse videre her. Denne model findes i henholdsvis 0,8 og 1 mm. i tykkelsen, så den vil passe enhver piercing, uanset om den er blevet piercet med en nål eller om den er blevet skudt i med pistol.

Ringen er forsynet med en lille plade, som gør at ringen ikke falder ud af næsen når den først sidder der. Smykket tages på "indefra" og ud, så pladen til sidst sidder indvendig i næsen.

Du skal altså ikke længere bøvle med låsekugler og andre løse dele.

Du vælger selv farve samt størrelse på ringen herover.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring til næsepiercing
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder