Simpel endeløs ring i flere størrelser

Lagerstatus: På lager

17,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Helt enkel endeløs ring af blankt kirurgisk stål med en ekstra nem låsemekanisme så du ikke skal stå og bøvle med at få ringen lukket når den er sat i. Det kan ofte være svært at samle en endeløs ring, især hvis den er lille og måske sidder i øret. Men det er der tænkt på her med en ekstra forenklet lukning. Ringen vrides ganske enkelt en smule til siden hvorefter den sættes i hullet og klemmes sammen igen. Ingen besværlige samlinger som kan drille og irritere men blot to lette vrid og ringen sidder som den skal.

Hvis du køber ringen til en traguspiercing vil det typisk være 6 mm, eller 8 mm. som vil være den rette størrelse. Er den derimod beregnet til en læbepiercing vil enten en 8 mm. eller 10 mm. være mere passende. Du vælger selv størrelsen i boksen oven over. Se også alle vores andre typer endeløse ringe hvis du gerne vil se et lidt bredere udvalg før du beslutter dig for hvilken en du køber.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Simpel endeløs ring i flere størrelser
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Customer Product Images

Kundebilleder