Tungepiercing af titanium med kugle i valgfri farve

Lagerstatus: På lager

36,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Helt enkelt tungepiercing hvor der er lagt vægt på kvaliteten og mangfoldigheden i det ellers ret simple design. Staven er af titanium som er ekstra allergivenligt mens akryl kuglerne fås i et sandt hav af farver. Når man bruger akryl til kuglerne er det fordi det er ekstra skånsomt mod tænderne så med akryl kugler samt titanium stang er du bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten

Smykket her leverers som udgangspunkt i standard målene med en trådtykkelse på 1,6 mm. og en længde på 16 mm. Du har dog mulighed for at vælge en kortere stav hvis det passer bedre til din tunge. I så fald vælger du blot en anden længde ovenfor hvor du også vælger din ønskede farve.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing af titanium med kugle i valgfri farve
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder