Tungepiercing i valgfri farve med blomster

Lagerstatus: På lager

36,95 DKK

Er du allergiker, bør du anvende titanium

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

En rigtig sød lille tungepiercing med en farvet topkugle med små hvide blomster på. Du kan vælge denne tungepiercing i fem forskellige flotte bundfarver. Den sorte farve findes i to modeller, nemlig med enten hvide eller lyserøde blomster. Alle de andre farver findes kun med de hvide blomster på.

Materialerne er kirurgisk stål samt akryl som begge er meget brugt til piercingsmyjkker, grudet deres gode egenskaber. Akryl er f.eks. skånsomt mod tænder og tandkød, mens kirurgisk stål er slidstærkt og flot blank i udseendet.

Få din nye tungepiercing med en 10, 12, 14 eller 16 mm. stavlængde, alt efter hvad der passer bedst til din tunge. Du vælger længden i boksene hvor du ligeledes vælger din ønskede farve.

Køb din nye flotte tungepiercing med det samme og få den bragt lige til døren med vores sædvanlige hurtige levering.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing i valgfri farve med blomster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder