Tungepiercing med camouflage print

Lagerstatus: På lager

27,50 DKK

Er du allergiker, bør du anvende titanium

Produktbeskrivelse
Detaljer

Super sej tungepiercing i bedste army stil med sit flotte camouflagemønster på den 8 mm. store topkugle. Denne navlepiercing kan fås i tre forskellige farvekombinationer som til trods for at de alle er i samme design, også er meget forskellige. Hvis det er den klassiske militær-stil du godt bedst kan lide, så er det helt klart den grønne variant du skal gå efter. Den er holdt i grøn, brun, sort og beige som er de samme farver der også bruges i camouflagetøj. Men hvis du mere er til et anderledes og moderne præg, så vil den friske blå eller den søde lyserøde måske være et meget mere oplagt valg.

Denne navlepiercing er lavet af kirurgsik stål som er et almindeligt brugt materiale til piercingsmykker, da det både er et allergivenligt samt stærkt materiale. Standardlængden er på 16 mm. men den fås også i kortere udgaver som du kan vælge hvis det passer bedre til din tingepiercing. Husk også at du kan købe en lille beskyttelsesplade af silikone, som skåner din tunge mod eventuelle irritationer fra din tungepiercing. Det gør du i boksene ved siden af billedet, hvor du også kan vælge din ønskede stavlængde.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med camouflage print
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder