Tungepiercing med glimmerkugler og titaniumstav

Lagerstatus: På lager

36,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lækker tungepiercing i høj kvalitet til dig som gerne vil være ektra god ved dig selv. Staven er lavet af titanium som både er helt ideelt til nye piercinger og som samtidig er 100% nikkelfrit. Så hvis du har tendens til alergiske reaktioner vil titanium altid være et rigtig godt og sikkert materiavalg.

Kuglerne er lavet af akryl som er skånsomt for dine tænder og så har de lige fået et ekstra lille pift med glimmer inden i. Det gør dem både flotte og anderledes i forhold til helt almindelige kugler, da de fanger lyset på en helt anden måde.

Hvis du også har en navlepiercing, kan du evt. se vores navlepiercing med glimmerkugler så du kan match dine smykker med hinanden og få et ensartet look.

Standardlængden er 16 mm. men hvis en mindre stav vil passe bedre til dig, kan du vælge din ønskede størrelse i boksene ovenfor, før du går videre til betstilling.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med glimmerkugler og titaniumstav
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder