Tungepiercing med selvlysende kugler

Lagerstatus: På lager

36,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en af de fedeste tungepiercinger som både går helt i spænd med tidens trends mens den på ingen måde går på kompromis med kvaliteten. Denne model har en stav af titanium som er fuldstændig nikkelfri og derfor en af de absolut bedste materiler til folk med allergi. Det samme gælder kuglerne som er lavet af akryl, der ligeledes ikke indeholder nikkel.

Du kan vælge din tungepircing i 3 fede selvlysende farver, nemlig blå, grøn eller hvid. Når kuglerne har ladet op i stærk belysning i et stykke tid, vil de lagre lyset i sig og dermed lyse op som selvlysende neonfarver når det bliver mørkt.

En rigtig cool tungepiercing til dig som gerne vil være sikker på at blive set - også i mørket :-)

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med selvlysende kugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder