Tungepiercing med stenfyldt hjertekugle

Lagerstatus: På lager

84,50 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Så er der gudesmukke hjerter til tungen, her i form af denne meget lækre tungepiercing med en flot hjerteformet topkugle. Den skønne hjertekugle er fyldt med massevis af små smukke sten, som får dette smykke til at score rigtig højt på glimmer og glitter skalaen.

De mange små sten fås i fire forskellige farver og er beklædt med en beskyttende hinde af klar epoxy plast, som også har den effekt at det er skånsomt mod tænder og tandkød. Den klar plasthinde har en blød og lidt gummi-agtig overflade, som er dejlig behagelog inde i munden.

Bundkuglen er en almindelig rund 5 mm. kugle mens hjertekuglen i toppen er lavet flad for højere komfort. Det betyder at man ikke mærker ret meget til kuglen, selv når munden er lukket og det lidt man mærker, er som sagt beklædt med blød plast så det ikke føles hårdt og ubehageligt op mod ganen.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med stenfyldt hjertekugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder