Tungepiercing med terningetop

Lagerstatus: På lager

36,95 DKK

Er du allergiker, bør du anvende titanium

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du få fingrene, eller rettere sagt tungen, i denne virkelig lækre tungepiercing der er udstyret med en flot terning som topkugle. Det er en tungepiercing lidt ud over det sædvanlige men ikke nok med det, du kan tilmed få den i både titanium samt kirurgisk stål, alt efter eget ønske.

Materialet er dog ikke det eneste du selv kan vælge her, for du har naturligvis også mulighed for selv at vælge længden på din nye tungepiercing. Modellen lagerføres fra 10 til 19 mm. så du kan vælge en længde der passer perfekt til lige præcis din tunge.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Farve Blank
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med terningetop
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder