1 til 48 af 52

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 48 af 52

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Tungepiercinger

Inden du går ud og køber dig en tungepiercing, er det vigtigt at du ved lidt om hvilke størrelser man bliver piercet med og hvad man bør benytte i tungen efterfølgende. Det og hvordan vores kategorier er opdelt, kan du læse mere om her.

Målene på din tungepiercing

Når du får din tungepiercing lavet, bliver den altid lavet med en lige stav og som en international standard, bliver der brugt 1,6 mm. trådtykkelse. Men da tunger har forskellige tykkelser og kan hæve meget, laver man dem altid med en lidt længere stav end nødvendigt. Dvs. at lige efter hullet bliver lavet, bruger man typisk en længere stav, end dem man kan købe her på Sweet-Piercing.dk

De stave man benytter til nye tungepiercinger, er typisk mellem 19 og 22 mm. lange. Efter et par uger, vil man kunne skifte ned i størrelsen og typisk vil man der skulle bruge en stav på 16 mm. Det er disse piercingsmykker på 16 mm. du finder her på webshoppen.

Hvilke piercingsmykker til tungen bør du vælge?

Idet man får lavet sin tungepiercing, bliver der typisk brugt et en piercing, som har både stål stav og kugle - og typisk af materialet titanium. Men mange ønsker ikke at benytte metal i munden, da det kan være med til at ødelægge ens dyrebare tænder. Men det findes der råd for.

Her på Sweet-Piercing.dk har vi derfor lavet tre kategorier, alt efter hvilken type tungepiercing du er til. De er

Grunden til disse opdelinger er at nogle ønsker kun at gå med flotte tungepiercinger med metalhover, med flotte farver og måske sten. Andre ønsker kun at benytte plastikmaterialer og som noget helt tredje er der dem som ønsker en metal stav, men plastik kugler, da de føler at det er mest behageligt.

Husk også at tungepiercinge med plastikstave kan afkorts, og at dem med metalstave typisk kan gøres kortere ved at skifte staven ud med en af vores billige løse stave på 12 eller 14 mm.

Modtag RSS