Tungepiercinger af metal

Tungepiercinger behøver nødvendigvis ikke være lavet af plastik - Tungepiercinger af metal er utroligt udbredt og mange foretrækker dette, da vægten på smykkerne gør at kan mærke sin tungepiercing i det daglige

Tungepiercinger med sten

Tungepiercinger af metal kan man ofte få med forskellige smukke sten i og det er noget som er utroligt populært. Tungepiercinger med sten fås typisk med kuglestørrelser på seks millimeter i topkuglen, da det gør det muligt at få en større og mere tydelig sten i. Man bør være opmærksom på om man køber smykker hvor stenene er skåret skarpe, da dette hurtigt kan komme til at irritere ganen og i værste tilfælde rive den helt op. Men her på Sweet-Piercing.dk finder du naturligvis kun tungepiercinger med sten, hvor der er taget højde for dette. Så du kan roligt nyde de flotte piercingsmykker, uden at udsætte ganen for skarpe sten :)

Tungepiercinger med belægninger

Tungepiercinger af metal har den klare fordel at de kan blive belagt på forskellige måder, så det giver nogle vandvittigt flotte farver. Du bør dog være opmærksom på at belægninger ikke holder evigt, med metoden PVD er f.eks. en varriation som vil holde stort set hele smykkets levetid og derfor er et super alternativ til f.eks. ægte guldsmykker. Men tungepiercingerne kan også blægges med andre spændende farver og det gælder stort set hele regnbuen. De mest almindelige farver er dog guld, sort, grøn, blå og lilla.

Guld tungepiercinger

Hvis du gerne vil have en guld tungepiercing, bør du først gøre dig klart om du ønsker at betale over et tusinde kroner for en piercing eller om du hellere vil have en guldbelagt tungepiercing der koster langt mindre. De guldbelagte piercingsmykker holder dog ikke evigt, men til prisen synes langt de fleste at det er en bedre investering hvilket gør at mange benytter sig af disse. Bestil de billige guldbelagte tungepiercinger her på webshoppen.