Tungepiercing af plastik

Tungepiercinger af plastik er det sikre valg hvis du ønsker at beskytte dine tænder. Tandskader kan hurtigt ende med at koste dig langt mere end det at få lavet en tungepiercing og derfor er en mindre investering i piercingsmykker af plastik altid en god idé. 

Tungepiercing og dine tænder

Plastik tungepiercinger er faktisk designet til at gå i stykker. Ja det lyder måske lidt underligt, men ligesom en cykelhjelm, er det meningen at tungepiercingerne skal gå i stykker før dine tænder. De fysiske love gør nemlig, at når to krafter mødes, så skal noget give efter. Så hvis du kommer til at bide hårdt i din tungepiercing, så er der noget der skal give efter - Enten dine tænder eller dit piercingsmykke. Tungepiercinger af plastik er lavet så de vil gå i stykker først. Så sker det at du kommer til at knuse en plastikkugle eller stav, så vær ikke ked af det - Men glæd dig heller over at det ikke var en tand og at plastik piercinger fås til super skarpe priser på Sweet- Piercing.dk

Tungepiercinger med motiver og logoer

Tungepiercinger af plastik fås også med lækre motiver og forskellige logoer. Der er dog stor forskel på levetiden af de forskellige typer af motiver. Er det motiver der er printet direkte på en kugle, kan disse slides af ved ganske almindeligt brug. Der findes dog mange andre måder at fastsætte loger på, f.eks. med et lag klar past hen over.