Tungepiercing af metal og plastik

Hvis du er en af de mange personer som ønsker både at kunne mærke sin tungepiercing i det daglige, men samtidig beskytte sine tænder, så er tungepiercinger af metal og plastik et glimrende valg.

Hvorfor disse tungepiercinger?

Grunden til at mange foretrække tungepiercinger hvor metal og plastik er kombineret, er at ikke alle finder det behageligt med en plastikstav i tungen. Dertil kommer det at hvis både kugle og stav er lavet af plastik, vejer piercingsmykket stort set intet - Hvilket for dem som ønsker at have en piercingsmykke man kan mærke, kan være et problem.

Men ønsker man at kunne mærke sin tungepiercing i munden og samtidig beskytte sine tænder mod metalkugler, så er tungepiercinger af metal og plastik et glimmerende valg.

Længden på tungepiercingerne

Længden på tungepiercingerne, med metalstav og plastikkugler er som udgangspunkt altid 16 mm. Man kan dog uden større problem altid udskifte staven til en mindre model, som vi naturligvis tilbyder her på Sweet-Piercing.dk. Og ja, prisen er faktisk så lav på de løse stave at smykkerne forsat er billige. Husk på, at du ikke behøver en kotere sat til samtlige af dine tungepiercinger, da én stav kan bruges på alle modeller.

Sikre materialer

Materialerne i disse piercinger er naturligvis altid sikre og lever op til både dansk og europæsik lovgivning for smykker. Stavene er enten lavet af kirurgisk stål eller titanium, som begge ikke frigiver nikke. Kuglerne er lavet af enten akryl eller teflon, som ikke optages i kroppen, hvis man skulle komme til at skynke dem. Dvs. at selv hvis du kommer til at spise et smykke, finder det på naturlig vis vejen ud af kroppen igen. Akryl og teflon har ligeledes den fordel at de ikke ødelægger tænderne, da disse kugler typisk vil gå i stykker før en sund tand.