Twisterring med terningekugler

Lagerstatus: På lager

65,50 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig et smykke som skiller sig ud med et flot og unikt design, med denne skønne twistering som fås i to forskellige trådtykkelser. Du kan enten vælge modellen med en tykkelse på 1,2 mm. eller den med en tykkelse på 1,6 mm. alt afhængig af hvor du skal bruge smykket.

I stedet for almindelige runde kugler, er twisterringen her udstyret med to flotte terninger. Der er ikke garanti for at du slår en sekser hver gang men der er til gengæld garanti for at dit smykke vil skille sig ud fra mængden med sit helt specielle design.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Twisterring med terningekugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder