Twistpiercing med to sten

Lagerstatus: På lager

36,95 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du også set de populære twistpiercinger rundt om på diverse billeder af smukke piger med piercinger? Så har du nu mulighed for at få fingrene i et matchende smykke til din piercing.

Du vælger selv om du vil have den lille tynde model på 1,2 mm. som er perfekt til bl.a. læbepiercinger, eller den tykkere model på 1,6 mm. som primært bruges til navlepiercinger.
Uanset hvilken størrelse du vælger, kan du selv vælge hvilken farve sten du ønsker i boksen ovenfor.

Vælger du den lille model, får du små matchende kugler på 4 mm. og på den større er der 5 mm. kugler på. På den måde er du sikret at kuglerne altid matcher placeringen. Så skal din piercing pyntes lidt op, er det med at bestille nu.

Yderligere information
Yderligere information
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Twistpiercing med to sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Kundebilleder